Garagebedrijf Schrauwen Zundert

Welkom bij Autobedrijf Schrauwen Zundert
Palmbosstraat 5 | 4882 NR | Zundert | Tel: 076 - 597 27 77 | Fax: 084 - 718 93 11
 

Autobedrijf Schrauwen BV in Zundert, handelend onder de oprichtingsnaam Garagebedrijf Schrauwen, is een Bovag Klasse 1 gecertificeerd autobedrijf.
Onze monteurs zijn uitermate goed geschoolde vakmensen. Door regelmatige deelname aan vakcursussen blijven zij up-to-date binnen de constant aan verandering onderhevige autotechnieken. Dit, in combinatie met onze ultramoderne meetapparatuur garandeert vakwerk op maat.

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe en of gebruikte personenauto's en lichte bedrijfsauto's.
Wij hebben een assortiment van 30 tot 50 goede gebruikte auto's op voorraad. Inruilen is bij ons ook mogelijk.

 

Vanzelfsprekend kunt u voor een APK keuring, reparaties en onderhoud bij onze garage terecht.
Wij bieden de mogelijkheid om gratis een vervangende leenauto te gebruiken terwijl uw auto bij ons in reparatie staat. Alleen de brandstof wordt in dat geval doorberekend.
Ook voor busverhuur en autoverhuur kunt u bij ons terecht en wij kunnen diverse betrouwbare, en speciaal voor dit doel all-risk verzekerde auto’s uit voorraad leveren.

Doordat wij zijn aangesloten bij de Bovag Pech Hulp dienst komen wij u mogelijk persoonlijk helpen als u bij ons in de buurt de Bovag Pech Hulp inschakelt.

 
 


 

Autobedrijf Schrauwen ZundertKlik en ga meteen verder naar...

In- en verkoop van gebruikte auto's
In- en verkoop van gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Auto’s vanaf 4.500 euro met minimaal een half jaar Bovag garantie met Nationale Autopas en een jaar lang Bovag Pech Hulp.

Verhuur van busjes, personenauto's en bedrijfswagens
Bij autobedrijf Schrauwen in Zundert kunt u al een Mercedes vito DC busje met airco huren vanaf € 45,00 exclusief Btw per dag. Of een 9 persoons VW busje met airco en navigatie vanaf € 65,00 excl. Btw per dag. Ook verhuur van personenauto’s en bedrijfsauto’s met open laadbak is bespreekbaar en zoals alles bij het Bovag gecertificeerd klasse 1 onafhankelijk Autobedrijf ook nog zeer concurrerend in prijs.

APK Keuringen en onderhoud
Garagebedrijf Schrauwen in Zundert is een officieel APK keurstation.
Een APK keuring wordt bij ons in combinatie met een jaarlijkse onderhoudsbeurt niet apart doorberekend.

Autobanden
Met onze voorraad van enkele honderden kwaliteitsbanden en super moderne apparatuur voor montage en balanceren, garanderen wij absoluut zeer concurrerende prijzen, supersnelle levering en vakkundige montage.

 

 

Garagebedrijf Schrauwen op Telefoonboek.nl

© Copyright 2009 Garagebedrijf Schrauwen Zundert | Afbeeldingen en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd | Webdesign & Fotografie: Yaroon's
Autobedrijf Schrauwen | Palmbosstraat 5 | 4882 NR | Zundert | Tel: 076 - 597 27 77 | Fax: 084 - 718 93 11

Valide CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional