U bent hier:  Home  /  Een auto of bus huren bij Autobedrijf Schrauwen

Een auto of bus huren bij Autobedrijf Schrauwen

De auto’s die u bij ons kunt huren:

(PERSONEN)BUS

Wij verhuren uit voorraad ”9-Persoonsbussen” van het merk Volkswagen en type T-5 TDI, in korte uitvoering, desgewenst en in voorraad met navigatie + vóór en achter airco.De normale dagprijs is 74,95 exclusief- en  € 90,70 inclusief btw. Voor voorwaarden, verzekering, kortingen en meerprijzen kunt u het best bellen.Voor algemene informatie verwijzen wij u graag naar de Verhuurauto’s- extra pagina.

BESTELWAGEN

Wij verhuren uit voorraad 6-persoons dubbele cabine van het merk Volkswagen en type T-5 TDI met enorm veel laadruimte en uiteraard met airco en desgewenst met navigatie. Deze combinatie; personen- bestelauto is extra interessant vanwege zijn luxe en prijs.
De normale dagprijs is € 65,- exclusief BTW. 

Ook verhuren wij een bestelbus van het merk Volkswagen en type Transporter T-4 met 1.9 of 2.5 diesel motor. De normale dagprijs is € 54,55 exclusief BTW. D.w.z. € 66,00 incl. btw per dag. Een kleine bestelauto diesel kost € 38,02 excl. btw. d.w.z. € 46,00 incl. Een grotere bestelwagen behoort bijna ook altijd wel tot onze verhuurmogelijkheden en wordt dan aangeboden voor een dagprijs vanaf € 70,00 excl. btw. d.w.z. € 84,70 incl. btw.

Voor voorwaarden, verzekering, kortingen en meerprijzen kunt u het best bellen met Mark. Voor algemene informatie verwijzen wij u graag naar de Verhuurauto’s- extra pagina.

VERHUISWAGEN

Wij verhuren uit voorraad een verhuiswagen van het merk Ford Transit Diesel met een hele grote laadruimte en achter een hydraulische laadklep. De normale dagprijs is € 90,- exclusief BTW. d.w.z. € 108,90 incl. btw. per dag. Voor voorwaarden, verzekering, kortingen en meerprijzen kunt u het best bellen onze receptie. Voor algemene informatie verwijzen wij u graag naar de Verhuurauto’s- extra pagina.

AUTOVERHUUR ALGEMEEN

Dus ook PERSONENWAGEN VERHUUR.

Uit onze voorraad van tientallen personenwagens worden desgewenst ook auto’s verhuurd. Bij het vaststellen van de huurprijs wordt rekening gehouden met de waarde van de huurauto. De normale dagprijs varieert en begint in principe bij € 33,05 excl. Btw. d.w.z. € 40,00 incl. Een 5 persoons benzineauto kost € 50,00 incl. btw. en een 5 pers. diesel € 60,00 incl. btw. Bij de goedkopere auto’s wijken de voorwaarden soms af. Voor voorwaarden, verzekering, kortingen en meerprijzen kunt u het best bellen met Mark. Voor algemene informatie verwijzen wij u graag naar de Verhuurauto’s- extra pagina.

TEVENS…

Ga naar onze beschikbare huurauto’s en -bussen voor onze actuele voorraad verhuurauto’s met de daar bijbehorende prijzen, maten en condities. Ook grotere aantallen personenbusjes, voor meerdere dagen of weken is uiteraard bespreekbaar, evenals bijvoorbeeld een pick-up of een auto op winterbanden.

Ook hierin denken wij als Onafhankelijk Autobedrijf en Bovag lid mee!Ook hier geldt: Bijna altijd goedkoper, altijd meer service!

En… vaste klanten hebben, ook als het om een huurauto gaat, uiteraard een extra streepje voor!

© Copyright 2016 Autobedrijf Schrauwen
· Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd·
  Privacy Statement