U bent hier:  Home  / Historie

Historie

1978

Op 1 december inschrijving Kamer van Koophandel, officiële start 15 januari 1979 in verbouwde schuur in een gedeelte van het huidige woonhuis.

1981

Het huidige pand gebouwd en einde 1981 in gebruik genomen, hier wordt nog steeds in gewerkt. Uit een tevredenheidsonderzoek van onze klanten is gebleken dat de klanten tevreden zijn over de werkzaamheden die uitgevoerd worden maar dat het bedrijf geen uitstraling heeft.

2000

Start met voorbereidingen voor verbouwing garage aan de achterkant, uitbreiding werkplaats. Vernieuwing dak, verwijderen asbest platen en vervangen door milieuvriendelijk dak. Voorbereidingen aanbouw receptie en service ruimte en realisatie kantoor Johan. De honden (luxe buitenverblijf) ren en “Chalet” worden verplaatst naar de andere kant van de schuur.

2002

Op 1 februari wordt de geheel verbouwde garage officieel in gebruik genomen. Alle klanten ontvangen een uitnodiging. Vrijdag avond voor de genodigden en zaterdag voor alle klanten wat resulteert in een gezellig weekeind. Ons team bestaat op dit moment uit Johan, Ria, Antoon, Altwin, Silvan en Pieter.

2004

Op 24 en 25 juli vieren we het 25 jarig bestaan van ons bedrijf. Onze klanten worden weer uitgenodigd voor deze dagen, vele geven gehoor aan deze uitnodiging en het is weer een mijlpaal om niet te vergeten. 

Garagebedrijf Schrauwen is al vele jaren een vaste standhouder op de Groot-Groen beurs, heeft deelgenomen aan de mini Roparun, heeft in 2006 een stand gehad in de wei bij Henk Pemen b.g.v. een actie van Campina onder het motto “Kom een kijkje nemen bij de Boer”, is vele jaren sponsor geweest van de Trappisten Trappers en voetbalvereniging de Tango Boys die later omgedoopt zijn in de “Schrauwen Boys”

2005

De oude website wordt vernieuwd en is voortaan direct verbonden met dezelfde database als verschillende grote occassion sites waarop wij adverteren. Hierdoor is de voorraad altijd actueel op de website terug te vinden. 

© Copyright 2016 Autobedrijf Schrauwen
· Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd·
  Privacy Statement