U bent hier:  Home  / Garagewerkzaamheden en reparaties

De BOVAG Autoverzekering

De enige verzekeraar die onder de motorkap kijkt

De BOVAG Autoverzekering Plus heeft alles wat een goede autoverzekering nodig heeft. U heeft bovendien geen eigen risico als u uw auto laat repareren bij uw eigen BOVAG-Autobedrijf. Wij verzorgen uw reparaties altijd met nieuwe onderdelen.

Enkele voordelen van de BOVAG Autoverzekering:

 • Beste uit de test consumentenbond
 • 3 Jaar nieuwwaarderegeling, 2 jaar occasionregeling
 • Geen standaard eigen risico
 • Alles onder een dak bij uw eigen BOVAG -bedrijf

Het beste advies en de beste prijs krijgt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek met één van de gediplomeerde mensen van autobedrijf Schrauwen via telefoonnummer 076 – 597 2777.

De onderstaande bereken- en afsluitmodule van BOVAG Autoverzekering is geïntegreerd op deze website. Alle informatie en handelingen vinden dus daadwerkelijk plaats op de website van BOVAG Autoverzekering (www.bovag.nl/autoverzekering). BOVAG Autoverzekering wordt uitgevoerd door Bovemij Financiele Diensten B.V. als gevolmachtigde van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij.Heeft u vragen over de verzekering, neem dan contact op met Bovemij Financiële Diensten op 0800 0044. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.Polisvoorwaarden 
BOVAG Autoverzekering Basis
BOVAG Autoverzekering Plus

Onafhankelijke productinformatie
Productwijzer autoverzekering
Onafhankelijke productinformatie van Centiq
www.wijzeringeldzaken.nl

De BOVAG Autoverzekering kent twee varianten, te weten de BOVAG Autoverzekering Basis en de BOVAG Autoverzekering Plus. Laatstgenoemde kent nog een nog ruimere dekking en acceptatie. Denk aan het volgende:

 • zakelijk gebruik tot maximaal 50% toegestaan
 • 3 jaar nieuwwaarderegeling in plaats van 1 jaar in de basis variant
 • no blame no claim regeling
 • vervangend vervoer bij schade en pech in het buitenland
 • tweede autoregeling
 • geen eigen risico bij reparatie door eigen autobedrijf
 • prijs per 1000 km: u betaalt voor werkelijk gereden kilometers

De BOVAG Autoverzekering kunt u alleen sluiten via uw autobedrijf die aangesloten is bij BOVAG. Zo heeft u alles voor uw auto onder één dak geregeld. Bovendien worden de verzekerde reparaties uitgevoerd bij uw eigen autobedrijf, die uw auto door en door kent. Uw autobedrijf verzorgt in samenwerking met BOVAG Verzekeringen zelfs uw eventuele schadeafhandeling. U heeft er dus geen omkijken meer naar!

Wilt u meer informatie? Uiteraard bent u dan bij ons aan het juiste adres.

De (globale) verschillen en mogelijkheden op een rijtje.

Basis en Plus verzekering

De BOVAG Autoverzekering kent twee varianten:

BOVAG Autoverzekering Plus: alles wat u nodig heeft voor zorgeloos rijden De BOVAG Autoverzekering Plus heeft alles wat een goede autoverzekering nodig heeft. U wilt bovendien geen eigen risico. Dat kan, als u uw auto laat repareren bij uw eigen BOVAG-bedrijf. Bij total-loss garanderen wij u drie jaar nieuwwaarde en twee jaar occasion, zodat u altijd de aanschafwaarde terugkrijgt. Zo bent u er zeker van dat u dezelfde kwaliteit auto kunt blijven rijden. Wilt u vervangend vervoer tijdens een reparatie, gekoppeld aan de service, het gemak en de kwaliteit van BOVAG? Dan is de BOVAG Autoverzekering Plus voor u de juiste keus.Wij verzorgen uw reparaties altijd met nieuwe onderdelen. Naast aankoop en onderhoud bij uw BOVAG-bedrijf leveren ook die een hogere inruilwaarde op. Verder zijn 10% van de cataloguswaarde aan accessoires gratis meeverzekerd. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om één keer per jaar zonder gevolgen een schade te claimen waar u zelf geen schuld aan heeft (‘no blame, no claim’). Kortom: de BOVAG Autoverzekering Plus biedt mobiliteit en zekerheid

BOVAG Autoverzekering Basis: alles wat u nodig heeft De BOVAG Autoverzekering Basis heeft alles wat een goede autoverzekering nodig heeft. Flexibel en tegen een aantrekkelijke prijs. En de premie kan nog scherper als u kiest voor een eigen risico. Vervangend vervoer hoeft voor u niet zo nodig, maar wilt u wel de service, het gemak en de kwaliteit van BOVAG? Dan is de BOVAG Autoverzekering Basis voor u de juiste keus.Wij verzorgen uw reparaties altijd met nieuwe onderdelen. Naast aankoop en onderhoud bij uw BOVAG-bedrijf leveren ook die een hogere inruilwaarde op. Verder zijn € 500,- aan accessoires gratis meeverzekerd. Kortom: met de BOVAG Autoverzekering Basis heeft u de zekerheid van BOVAG.

Voor een persoonlijk advies, in een even persoonlijk gesprek maakt u een afspraak met de man die u een eerlijk advies kan geven over de beste autoverzekering die er bestaat. Dat alles onder het genot van een bakje koffie, thee of chocolademelk.Te bereiken via zijn GSM nummer: 06 – 1008 4265 of gewoon via het algemeen Garage telefoonnummer: 076 – 597 2777 en vraag naar Silvan.

Voor alle voorwaarden en voor een zelf samen te stellen offerte, klik hier: www.bovagautoverzekering.nl De Bovag autoverzekering & Autobedrijf Schrauwen… MEER ZEKERHEID BESTAAT NIET!

© Copyright 2016 Autobedrijf Schrauwen
· Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd·
  Privacy Statement