Team Schrauwen Auto

Welkom bij Autobedrijf Schrauwen

Autobedrijf Schrauwen is bijna 40 jaar geleden gestart als éénmans bedrijfje onder de naam Garagebedrijf Schrauwen. Die naam is een aantal jaren geleden gewijzigd in Autobedrijf Schrauwen vof en in 2009 gesplitst in twee BV’s:Schrauwen Holding BV h.o. Autobedrijf Schrauwen en Garagebedrijf Schrauwen BVDe laatst genoemde biedt onveranderd haar diensten aan met een werkplaatsbezetting van vijf uitermate goed geschoolde vakmensen.

Deze vakmensen blijven op de hoogte binnen de snel veranderende autotechnieken door middel van regelmatige vakcursussen. In combinatie met de modernste meetapparatuur garanderen wij vakwerk op maat.

Onze unieke service met de vanouds bekende openingstijden, onze bewezen betrouwbaarheid en het hoge opleidingsplan, in overleg en samenwerking met Innovam, zagen wij met enige trots in het jaar 2000 bekroond met een Bovag Klasse 1 certificering.

De eerst genoemde heeft naast het algemeen beheer ook de inkoop en verkoop zowel nieuw als gebruikt in haar pakket. Verder staat Autobedrijf schrauwen ook voor de verhuur van zowel personenauto’s als bestel- en personenbusjes.

Ook voor de enige echte auto verzekering (van Bovag) met net zo veel service en inspraak als bij de overige activiteiten van een door Bovag gecertificeerd klasse 1 autobedrijf kunt u uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen terecht bij de gediplomeerde bemiddelingspersonen van Autobedrijf Schrauwen in Zundert. Maak even een afspraakje voor een volledig vrijblijvende offerte.

Kortom, u kunt bij ons terecht voor aanschaf van nieuwe en of gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Wij hebben een assortiment van 30 tot 50 goede gebruikte auto’s op voorraad tegen concurrerende prijzen. Uiteraard is inruil bij ons ook mogelijk.Kijk voor speciale aanbiedingen onder de knop “Aanbiedingen”. Daar vindt U in de loop van het jaar algemene informatie over constante aanbiedingen, maar ook de super- aanbiedingen op het gebied van occasions en accessoires.

Tevens verzorgen wij ook het onderhoud van en reparaties aan bijna alle automerken in de meest uitgebreide zin. Natuurlijk regelen wij ook uw APK keuring. Als uw auto bij ons in reparatie is, kunt u desgewenst gebruik maken van een vervangende leenauto.Deze service bieden wij u gratis aan, steeds zolang de voorraad strekt uiteraard en de brandstof wordt doorberekend. Autoverhuur en busverhuur zit nu dus ook in ons totaal service pakket en wij kunnen diverse betrouwbare, en speciaal voor dit doel all-risk verzekerde auto’s uit voorraad leveren.

Wij zijn ook aangesloten bij de Pech Hulp dienst van Bovag en komen u dus mogelijk persoonlijk helpen als u in onze buurt het Pech Hulp nummer belt.

© Copyright 2016 Autobedrijf Schrauwen
· Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd·
  Privacy Statement