U bent hier:  Home  / Verkoop van personen- en bedrijfsauto’s

Verkoop van personen- en bedrijfsauto’s

Verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens

Nieuw

Zij het niet uit voorraad, wij leveren ook bijna alle merken nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfswagens tegen concurrerende prijzen. Uiteraard met behoud van fabrieksgarantie en desgewenst ook met BOVAG mobiliteitsgarantie.

Gebruikt

Occasions uit voorraad leverbaar, vaak uit eigen inruil verkregen. Altijd zo’n 30 tot 50 goede occasions. Het betreft dan goede gebruikte auto’s, zowel gebruikte personenauto’s als gebruikte lichte bedrijfswagen (tot 3500 kg.)

Alle occasions worden uiteraard aangeboden tegen concurrerende prijzen.

Op gebruikte auto’s met een verkoopprijs vanaf 4500 euro wordt in principe Bovag Garantie verstrekt, mits voor één van de daarbij behorende afleverpakketten wordt gekozen en mits niet expliciet vermeld is dat de occasion geleverd wordt zonder Bovag garantie.

Al onze occasions hebben (zonder duidelijke uitsluiting) altijd een correcte Nationale Autopas en indien geleverd met één van de aangeboden afleverpakketten altijd één jaar Bovag Pech Hulp.

Vanaf Pakket B wordt een gebruikte auto geleverd met een gedegen afleverbeurt, een z.g.a. nieuwe Apk, een volle tank brandstof en Bovag Garantie.

Als de juiste occasion niet uit voorraad leverbaar is, is het altijd mogelijk om ons een zoekopdracht te geven. Met meer dan 40 jaar ervaring in de auto business hebben wij goede contacten met collega autobedrijven. Uit hun voorraad goede gebruikte auto’s kunnen wij vaak putten met net zo veel zekerheid als de door ons zelf ingeruilde occasions.

Vandaar ons motto: Wij hebben hem voor u of wij zoeken hem voor u!

Zo snel mogelijk, altijd concurrerend en uiteraard onder volledige Bovag garantie!

Zowel de inruil als de financiering en de verzekering willen wij graag voor u regelen. Ook met een auto voor de Nationale sloopregeling kunt u bij ons terecht.

Dus graag tot ziens bij Autobedrijf Schrauwen in Zundert.

Of u kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina, door te mailen naar silvan@schrauwenauto.nl of te bellen naar 06 – 23996182.

© Copyright 2016 Autobedrijf Schrauwen
· Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd·
  Privacy Statement